Töltés...

 

Egy 2016. április 1-jével életbe lépett kormányrendelet alapján csak az adhat plazmát, aki évente legalább egy alkalommal teljes véradáson is részt vesz.

Ennek igazolására minden plazmaadónak az első plazmaadását követően 180 napja van.

 

Ha ezt nem az általunk, havi rendszerességgel szervezett véradáson, hanem az OVSZ valamelyik központjában teszed meg, akkor az igazolást is ezen 180 napos türelmi idő lejárta előtt kell elhoznod hozzánk.

 

Amennyiben ezen feltételnek nem teszel eleget, nem tudunk fogadni plazmaadásra, míg kötelező véradásodat nem teljesíted.

 

A Plazmaszolgálat csapata szeretne köszönetet mondani plazmaadóinak, akik 2018 első félévében több mint 7.000 véradás teljesítésével duplán segítettek embertársaikon!
Büszkék vagyunk Rátok!A Plazmaszolgálat ezért újabb véradásokat szervez, melyeknek időpontjai:

2018. december 7., péntek 10:00-13:00 óra (Studium) és

2018. december 10., hétfő 10:00-13:00 óra. (Corvin)
 
Nagyon fontos, hogy minél többen eljöjjetek, hogy később plazmát adhassatok, hiszen egy új kormányrendelet alapján csak az adhat plazmát, aki évente egyszer teljes véradáson is részt vesz. Kérjük plazmaadóinkat, hogy a véradásra való jelentkezéshez használják online bejelentkezési felületünket.
 
Ha ezen véradásodat nem az általunk havi rendszerességgel megtartott véradáson, hanem az OVSZ valamelyik központjában teszed meg, akkor a következő plazmaadásod alkalmával hozd magaddal az igazolásodat.


BUDAPESTI VÉRADÁSI IDŐPONTOK

 

 Ha már korábban regisztráltál a plazmaadas.hu weboldalon, akkor jelentkezz be fiókodba, majd belépés után kattints a "Jelentkezés véradásra" gombra.


BEJELENTKEZÉS

 

Ha még nincs felhasználói fiókod a plazmaadas.hu weboldalon, akkor először regisztrálj, majd belépés után kattints a  "Jelentkezés véradásra" gombra.


REGISZTRÁCIÓ

A véradások időpontját rendszerünkben rögzítjük, illetve a már véradók listáját az OVSZ-től elkérjük!


Ne feledjétek véradás előtt a bőséges reggelit és a megfelelő folyadékpótlást! Kérjük, hogy a véradásra hozzátok magatokkal érvényes személyi igazolványotokat, lakcímkártyátokat és TAJ kártyátokat.

 

Következő véradás időpontja és helyszíne:

2018. december 7., péntek 10:00 - 13:00

Plazmaszolgálat Studium Centrum, Budapest 9. kerület, Czuczor utca 10. III. emelet STUDIUM Irodaház (Corvinus Egyetem Közraktár utcai épülete)

 

2018. december 10., hétfő 10:00 - 13:00

Plazmaszolgálat Corvin Centrum, Budapest 8. kerület, Kisfaludy u. 38. IV. em. CORVIN Irodaház (A Corvin Pláza mellett, a mozi mögötti bejáratnál)

 

 


KÖTELEZŐ VÉRADÁS KISOKOS

 

  veradas 2018 szeptember pest fb

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!